Ventilasjon og ventilasjonsrør

God ventilasjon bidrar til bedre inneklima og mindre sykdom. Ventilasjonsrør, som ofte er gjemt bak vegger og tak inngår som en viktig komponent i at bolig- eller bygningsventilasjon fungerer som ønskelig. Som blikkenslager innehar vi stor ekspertise på hvilke løsninger som gir best ventilasjon samt høy kompetanse på hvilken type ventilasjonsrør som passer best i bygningsmassen.

I tillegg til ventilasjon og ventilasjonsrør kan vi også hjelpe med alt fra utvendig asbestsanering til taktekking og alt det innebærer.

Ventilasjon til kjøkken, bad og hele bygg

Vi er spesialister på kjøkkenventilasjon, ventilasjon til bad og ventilasjonssystemer for større bygg. Og vi kan bidra gjennom hele prosessen fra planlegging til utføring. Som blikkenslagermester står vi også for kvalitetssikring og våre arbeider kommer ferdig godkjente.

Ventilasjon og ventilasjonsrør levert av oss er derfor klar til bruk fra dag 1. Med 9 ansatte som alle innehar stor ekspertise på ventilasjon og ventilasjonsrør står vi også parat til å hjelpe på kort tid.

Vi holder til i Romerike, men som blikkenslager dekker vi hele Østlandet med Oslo og Akershus som de fylkene vi får flest oppdrag fra.