Takplater

Takplater kommer i mange fasonger. Vårt sortiment av takplater går fra helt rene plater til utforminger som minner om takstein. Bølgeblikk er selvfølgelig også i vårt sortiment av takplater når behovet for å holde vær og vind ute fra store lagerbygninger oppstår. Våre takplater dekker alt fra møne til fotplaten som går over takrenner.

Vi fører også pipebeslag og pipehatter som står i stil til våre takplater slik at deres nye tak får det beste mulige estetiske uttrykket. Vi skorter ikke på kvalitet, og alle våre takplater er nøye utvalgt og konstruert for å tåle det norske klimaet samt vare lenge.

Montering av takplater

Med erfaring som blikkenslager siden 1991 er Sagen & Co AS eksperter på å montere takplater. Takplater er raske å montere, og kommer med veldig lang varighet. Vi tar oppdrag med montering av takplater over hele Østlandet, og med 9 ansatte har vi kapasitet til å levere på alt fra små til store prosjekter. Og vi dekker hele spekteret av kunder, og jobber for alt fra privatpersoner til borettslag, blokker, kirker og næringsbygg.

Vi holder til i Romerike, men som blikkenslager dekker vi hele Østlandet med Oslo og Akershus som de fylkene vi får flest oppdrag fra.