Våre tjenester

Blikkenslager

Om du har behov for en blikkenslager har vi 9 kompetente blikkenslagere til rådighet her i Sagen & Co AS. Våre blikkenslagere kan bidra med produksjon og montering av alle typer beslag, detaljer til tak og taktekking, fasader og ventilasjon samt isolering og brannsikring.

Les mer

Takrenner og nedløpsrør

Sagen & Co AS selger og monterer takrenner og nedløpsrør over hele Østlandet. Med 9 blikkenslagere på laget og erfaring som strekker seg tilbake til 1991 har vi solid kompetanse både på materialvalg og funksjon når det skal anskaffes nye takrenner og medfølgende nedløpsrør.

Beslag og takbeslag

Beslag og takbeslag er en viktig del av vårt sortiment. Som blikkenslagere er beslag og takbeslag noe som tar opp veldig mye av vår tid, og med solid erfaring som strekker seg tilbake til 1991 kan vi også rådgi om hvilke materialer og utforminger som best takler det norske klimaet og holder lengst når vi hjelper med beslag og takbeslag.

Les mer

Takstein

Hos Sagen & Co AS får man selvfølgelig kjøpt takstein, men vi kan også bistå med montering. Vi tilbyr alt fra betongtakstein til skifertak, med alt fra naturlige til glasserte overflater. All takstein vi tilbyr er kvalitetssikret for å tåle norske vær og vindforhold, og å holde i lang tid.

Les mer

Ventilasjon og ventilasjonsrør

God ventilasjon bidrar til bedre inneklima og mindre sykdom. Ventilasjonsrør, som ofte er gjemt bak vegger og tak inngår som en viktig komponent i at bolig- eller bygningsventilasjon fungerer som ønskelig. Som blikkenslager innehar vi stor ekspertise på hvilke løsninger som gir best ventilasjon samt høy kompetanse på hvilken type ventilasjonsrør som passer best i bygningsmassen.

Les mer


Snøfanger

Snøfangere er en nødvendig del av å sikre spesielt skråtak i Norge. Med snørike vintere og vekslende vær som kan føre til tung og hard snø er det også viktig å få montert snøfangere for å hindre skade på alt fra eksteriør til personer. Når Sagen & Co AS får i oppdrag å montere snøfanger bidrar vi ikke kun.

Les mer

Takplater

Takplater kommer i mange fasonger. Vårt sortiment av takplater går fra helt rene plater til utforminger som minner om takstein. Bølgeblikk er selvfølgelig også i vårt sortiment av takplater når behovet for å holde vær og vind ute fra store lagerbygninger oppstår. Våre takplater dekker alt fra møne til fotplaten som går over takrenner.

Les mer

Taktekker og taktekking

Sagen & Co AS er en taktekker som hjelper til med taktekking på hele Østlandet. Våre taktekkere utfører alle taktekkingsoppgaver fra klassisk taktekking til moderne utføringer. Våre taktekkere kan bidra med taktekking for alle typer bygninger, og våre kunder strekker seg fra privatpersoner til næringskunder.

Les mer

Pipebeslag og pipehatter

Når det er behov for pipebeslag eller pipehatt er kvaliteten på arbeidet av ytterste viktighet. Ikke bare skal pipebeslag og pipehatter beskytte mot elementene, men de skal også beskytte bygningen mot varmeutviklingen som oppstår i pipeløpet samt hindre elementer som ikke bør komme inn i pipeløpet fra å gjøre akkurat dette.

Les mer