Blikkenslager

Om du har behov for en blikkenslager har vi 9 kompetente blikkenslagere til rådighet her i Sagen & Co AS. Våre blikkenslagere kan bidra med produksjon og montering av alle typer beslag, detaljer til tak og taktekking, fasader og ventilasjon samt isolering og brannsikring. I tillegg kan våre blikkenslagere hjelpe til med utvendig asbestsanering ved behov.

Fra vår plassering i Skedsmokorset har vi også rask utrykkingstid dersom behovet for blikkenslager er umiddelbart (f.eks. ved taklekkasje), og siden vi produserer egne beslag har vi anledning til å raskt rette opp i feil. Vi utfører blikkenslageroppdrag over hele Østlandet, men mesteparten av våre oppdrag er for tiden i Oslo og Akershus.

Fordelen med våre blikkenslagere

I tillegg til over 20 års erfaring sitter vi på egen produksjon for alle typer beslag. Som blikkenslager produserer og monterer vi beslag i nær alle typer metaller. Våre blikkenslagere kan også vise til mange fullførte prosjekter som holder høy kvalitet på vår referanseside.

Våre blikkenslagere kan også bistå i alle typer prosjekter, uavhengig av om oppdragsgiver er privatperson, borettslag, kirker eller næringsdrivende. Vi kvalitetssikrer alle arbeider som utføres, som er en forutsetning for egen godkjenning av arbeidet - og som gir deg trygghet som kunde.

Vi holder til i Romerike, men våre blikkenslagere dekker hele Østlandet med Oslo og Akershus som de fylkene vi får flest oppdrag fra.