Sagen & Co A.S - Blikkenslagermester - Din fagmann på Romerike

Med mange års erfaring har Sagen & Co blitt et firma mange velger når det kommer til blikkenslagertjenester i Oslo, Akershus og resten av Østlandet. Vi tar på oss både små og store jobber for privat-, bedrifts- og offentlige kunder.

Blikkenslager

Blikkenslager lekter tak

Dersom du har behov for en blikkenslager har vi flere blikkenslagere til rådighet her i Sagen & Co. Vi utfører produksjon og montering av alle typer beslag, detaljfylte jobber innenfor tak, taktekking og fasader. Ventilasjon, isolering og brannsikring er også jobber vi utfører. I tillegg til dette kan våre blikkenslagere hjelpe til med utvendig asbestsaneringer dersom det er ønskelig.

Les mer

Ventilasjon

God ventilasjon er viktig for alle bygg slik at det blir et bedre inneklima, en ren, filtrert og frisk luft. Ventilasjonsrørene er ofte gjemt under overflaten, men er en viktig faktor for at bolig- og bygningsventilasjonen skal funger som ønskelig. Sagen & Co har høy kompetanse når det kommer til hvilke ventilasjonsrør som bør benyttes og hvilken løsning som vil gi best mulig ventilasjon.

Les mer