Takstein

Hos Sagen & Co AS får man selvfølgelig kjøpt takstein, men vi kan også bistå med montering. Vi tilbyr alt fra betongtakstein til skifertak, med alt fra naturlige til glasserte overflater. All takstein vi tilbyr er kvalitetssikret for å tåle norske vær- og vindforhold, og å holde i lang tid.

Takstein for skråtak

Basert på utforming av skråtaket tilbyr vi vår ekspertise i utvelging av riktig takstein for bygninger. Takstein er ment for skråtak, og det er viktig å velge riktig takstein basert både på helling og vindforhold. Når vi engasjeres for å bistå med takstein gjør vi anbefalinger for type takstein som er best rustet for å takle norske vær- og vindforhold for akkurat ditt tak.

Lang erfaring med takstein

Med erfaring fra 1991 innen blikkenslageryrket er vi i dag en blikkenslagermester på Østlandet med 9 ansatte og solid erfaring med montering av takstein. Med oss på laget får man også alle godkjenninger levert, og du skal som kunde føle deg trygg på at dine nye takstein leverer over forventning.

Ta kontakt om du har behov for å få lagt takstein eller har spørsmål om våre tjenester.

Vi holder til i Romerike, men som blikkenslager dekker vi hele Østlandet med Oslo og Akershus som de fylkene vi får flest oppdrag fra