Taktekker og taktekking

Sagen & Co AS er en taktekker som hjelper til med taktekking på hele Østlandet. Våre taktekkere utfører alle taktekkingsoppgaver fra klassisk taktekking til moderne utføringer. Våre taktekkere kan bidra med taktekking for alle typer bygninger, og våre kunder strekker seg fra privatpersoner til næringskunder. Vi jobber selvfølgelig også for offentlige, borettslag, blokker og annet ved behov.

Som taktekker er vi opptatt av kvalitet på alle materialer vi benytter, og som blikkenslagermester kan vi også kvalitetssikre prosjekter vi jobber på slik at du sitter igjen med godkjente løsninger.

Taktekkere med lang erfaring innen taktekking

Historien om Sagen & Co AS kan leses her, men oppsummert har vi jobbet som taktekkere og med taktekking som spesialfelt siden 1991. Vi er i dag 9 kompetente taktekkere som tar oppdrag over hele Østlandet innen taktekking. Med eget blikkenslagerverksted som produserer alle typer beslag er vi også godt rustet dersom du har spesifikke ønsker for hva vi som taktekker skal levere.

Vi holder til i Romerike, men som blikkenslager dekker vi hele Østlandet med Oslo og Akershus som de fylkene vi får flest oppdrag fra.