Om oss

Sagen & Co AS ble etablert i 1991 da Per Sannes og Pål Sagen først startet blikkenslagerfirma Sannes & Sagen AS. I 2000 sluttet Per Sannes i firma og firma endret derfor navn til Sagen & Co AS 1. januar 2001.

I dag er det ni ansatte i Sagen & Co AS som holder til på Tomt Gård i Skedsmo kommune. Vi påtar oss små og stor oppdrag over hele Østlandet, hvor de fleste er i området rundt Oslo og Akershus. De ansatte i firma har høy kompetanse innenfor blikkenslagerarbeid og ventilasjon.

Sagen & Co AS er en godkjent lærebedrift og vi har alltid lærlinger ansatt hos oss for å kunne sikre en god rekrutering innenfor faget. Vi har ansatte i firma som sitter i styret til opplæringskontoret for ventilasjon- og blikkenslagerlærlinger. Firmas daglige leder Pål Sagen sitter i styret til ventilasjons- og blikkenslagerbedriftenes landsforbund.

Våre kunder

Våre kunder varierer og er alt fra:

  • Privatpersoner
  • Bedrifter / næringskunder
  • Borettslag
  • Kirker og velhus
  • Blokker

Produksjon og salg

Mye av vårt arbeid består av blikkenslagerarbeid som taktekking i sink og kobber, fasader, reparasjoner og takomlegging. Vi produserer alle typer beslag i kobber, sink, aluminium, rustfritt stål og greencoat stålplater. De ansatte har også høy kompetanse innenfor alt som har med ventilasjon å gjøre.Ta kontakt om du har flere spørsmål om oss, eller om du ønsker vår bistand.