Takrenner og nedløpsrør

Sagen & Co AS selger og monterer takrenner og nedløpsrør over hele Østlandet. Med 9 blikkenslagere på laget og erfaring som strekker seg tilbake til 1991 har vi solid kompetanse både på materialvalg og funksjon når det skal anskaffes nye takrenner og medfølgende nedløpsrør.

I tillegg til å lagerføre, selge og kunne montere nedløpsrør og takrenner produserer vi også egne beslag. Med vår kompetanse på laget når du skal enten bytte ut eller sette opp takrenner og nedløpsrør får du dermed også tilgang til skreddersydde beslag i akkurat den utførelsen og metallet du ønsker. Noe som gir et vakkert sluttprodukt.

Nedløpsrør og takrenner for norsk klima

Som blikkenslagermester er vi godkjent for å kvalitetssikre egne arbeider, men vi stopper ikke der. Vår lange erfaring med blikkenslagerarbeider i Norge gjør at alle våre produkter - også takrenner og nedløpsrør - er utvalgt basert på strenge kvalitetskriterier for å tåle norsk klima og påkjenninger. Med lange vintre, mye snø som legger vekt på takrenner og til tider tøffe høststormer er vi opptatt av at alle takrenner og nedløpsrør vi både formidler og monterer skal holde lenge og ikke medføre risiko for å ødelegge bygninger.

Vi holder til i Romerike, men som blikkenslager dekker vi hele Østlandet med Oslo og Akershus som de fylkene vi får flest oppdrag fra.