Snøfanger

Snøfangere er en nødvendig del av å sikre spesielt skråtak i Norge. Med snørike vintere og vekslende vær som kan føre til tung og hard snø er det også viktig å få montert snøfangere for å hindre skade på alt fra eksteriør til personer. Når Sagen & Co AS får i oppdrag å montere snøfanger bidrar vi ikke kun med sluttproduktet, men gir også råd om hvilke snøfangere som er best skikket til å takle utfordringene. Vi er, som du sikkert også er - opptatt av estetikk, og at snøfangere skal bidra til at taket ser flott ut.

Vi har erfaring med montering av snøfanger for alt fra private boliger til større næringskomplekser. Og vi har montert snøfangere på alt fra kirker til blokker. Med 9 ansatte har vi også kapasitet til å hjelpe til på kort varsel.

Snøfangere av høy kvalitet

Alle våre snøfangere er kvalitetssikret og har bestått tøffe krav til å holde igjen for snømengder og isplater. Med våre løsninger montert skal du føle deg trygg på at ditt tak er best mulig ivaretatt og rustet for å tåle det norske klimaet. I tillegg til å montere snøfanger kan vi også bistå med alle tjenester en blikkenslager og taktekker forventes å kunne utføre. I tillegg har vi egen produksjon av alle typer beslag.

Vi holder til i Romerike, men som blikkenslager dekker vi hele Østlandet med Oslo og Akershus som de fylkene vi får flest oppdrag fra.