Pipebeslag og pipehatter

Når det er behov for pipebeslag eller pipehatt er kvaliteten på arbeidet av ytterste viktighet. Ikke bare skal pipebeslag og pipehatter beskytte mot elementene, men de skal også beskytte bygningen mot varmeutviklingen som oppstår i pipeløpet samt hindre elementer som ikke bør komme inn i pipeløpet fra å gjøre akkurat dette.

I tillegg skal pipebeslag og pipehatter passe til resten av bygningsmassen. Kombinasjonen av estetikk og funksjonalitet for pipebeslag og pipehatt fra Sagen & Co AS er noe vi har høyt fokus på, og vi skorter aldri på kvaliteten når vi utfører oppdraget.

Pipehatt og pipebeslag produsert hos oss

I tillegg til å ha en del pipebeslag og pipehatter på lager er vi også spesialister på produksjon av beslag i alle former og fasonger. Dette gjør oss til et godt valg dersom du eller arkitekten har spesifikke ønsker både for utforming og utseende. I tillegg til pipebeslag og pipehatter kan vi også bistå med snøfangere, takrenner og nedløpsrør og taktekking.

Og som blikkenslagermester kan vi også kvalitetssikre arbeidene slik at sluttproduktet er godkjent for bruk.
Har du behov for pipehatt, pipebeslag eller flere pipehatter? Ta kontakt her.

Vi holder til i Romerike, men som blikkenslager dekker vi hele Østlandet med Oslo og Akershus som de fylkene vi får flest oppdrag fra.